Skip to content

A Millmen Kft. (korábban T.IT Consulting Kft.) egy dinamikusan fejlődő informatikai cég. Azzal a céllal és meggyőződéssel alapítottuk a társaságot, hogy azt a minőséget közvetítsük az ügyfelek felé, amit mi is elvárunk a piactól.

A cég 2009-ben alakult egy olyan időszakban, amikor zömében arról lehetett hallani, hogy vállalkozások szűnnek meg. Ezeken a nehéz időszakokon is átsegít, illetve átsegített minket az a szakmai elhivatottság, precizitás és kitartás, mely alapvetően jellemzi az itt dolgozókat.

Tafferner György

Ügyvezető

Hatékonyság

Cégünk gyorsan reagál az informatikai piac mindenkor aktuális kihívásaira.

Elkötelezettség

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink és a magas szoftverminőség mellett.

Rátermettség

Kollégáink kiváló szaktudással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

A Millmen Kft. alapvetően Microsoft technológiákra helyezi a hangsúlyt és ott tud ügyfeleinek hozzáadott értéket hordozni. Mindamellett, hogy ismerjük és értjük a Microsoft-os megoldásokat, a workflow tervezésben is otthon vagyunk. Szakembereinknek sokéves tapasztalata van workflow rendszerek kialakításában. Nem csak a technológiát értjük, hanem a problémák felé üzleti szemlélettel is tudunk közelíteni.

Szakembereink hosszú évek óta Microsoft-os környezetben dolgoznak, így készség szinten ismerik ezeket az eszközöket, legyen az egy fejlesztő eszköz (Visual Studio) vagy egy felhő platform (Azure). Kollégiánk innovatív hozzáállása készteti őket arra, hogy mindenből a legújabb eszközöket használják.

Tapasztalataink lehetőséget adnak számunkra, hogy informatikai tanácsadással támogassuk ügyfeleinket az alábbi kiemelt Microsoft-os eszközök esetén is:

  • Microsoft .NET Framework & .NET Core
  • Visual Studio fejlesztőkörnyezettel dolgozunk
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft Business Intelligence
  • Microsoft Office
  • Mirosoft Exchange Server
  • Microsoft Azure